Snorfiets huren

Bij Het Veerhuus Verhuur in Diffelen kunt u terecht voor een leuk, origineel en gezellig dagje uit. Bij Veerhuus Verhuur kunt u een snorfiets huren en de prachtige omgeving van het Vechtdal op een leuke en eigentijdse manier verkennen. Wanneer u kiest voor één van onze arrangementen kunt u na afloop genieten van een geheel verzorgde royale barbecue of rijkgevulde buffet.

Groepen tot en met 25 personen kunnen bij ons terecht! Veerhuus Verhuur adviseert altijd te reserveren zodat u zeker weet dat er genoeg snorfietsen beschikbaar zijn. Een geldig certificaat of rijbewijs is verplicht.

Wanneer u een snorfiets huurt bij Veerhuus Verhuur bent u vrij om een zelf bedachte route te rijden of voor een prachtige uitgestippelde route door de gemeente Ommen en Hardenberg. Zo komt u onder andere langs plaatsjes als Rheeze, Heemse, Junne, Beerze en Marienberg. Ook kunt u een tussenstop maken op bijvoorbeeld het recreatieterrein de Oldemeijer, de gezellige terrasjes van Ommen of bij de zandverstuiving de ‘Saharah’. Het is ook mogelijk om één of meerdere snorfietsen voor een hele dag of een aantal dagen te huren.

Informeer naar alle mogelijkheden en arrangementen!

Tomos tour prijslijst